Cestovanie v multifunkčných šatách

Šaty ideálne na cestovanie

Pomaly ale isto sa multifunkčné cestovateľské šaty, ktoré som navrhla rozpŕchavajú po svete. Okrem toho, že ich nakupujú zákazníčky z rôznych kútov sveta, si ich obľúbili aj Slovenky a Češky nie len kvôli výletom do zahraničia, ale aj preto, že ich dôvtipu a strihu nevedia odolať.

Keď si česká blogerka Simona Buchlaková alias “Kudrnaté ráno” vyskúšala svetlozelené multi šaty, nevedela si už svoju dovolenku bez nich predstaviť. Tomu sa inak hovorí láska na prvý pohľad 😀 Čakal ju výlet do Portugalska, kde vznikli tieto nádherné plážové fotky:

Voľné svetlozelené multifunkčné šaty na cestovanie

Na Simonkinom blogu www.kudrnaterano.cz nájdete pár slov o tom, ako si multifunkčné šaty nastajlovala a ktorú verziu využila najviac. (Zľava, ktorá je v blogu spomenutá, už neplatí.)

Multifunkčné svetlozelené šaty, ktoré je možné obliecť na viacero spôsobov

Foto (aj titulná fotka): Zdeněk Buchlak, modelka: Simona Buchlaková

Aj Anastasia, študentka psychológie z Moskvy (Rusko), si užila leto v multifunkčných šatách. Začalo to čiernymi multifunkčnými šatami na jar v Prahe:

Polodlhé čierne šaty s trištvrťovým rukávom ideálne na jar alebo jeseň

Čierné elegantné slow fashion šaty s dlhším rukávom

pokračovalo v Taliansku – Verona a Turín,

Mini šaty s viazaním za krkom z organickej bavlny

Sukňa do polovice lýtok, z ktorej vytvoríte šaty

Variabilná sukňa, ktorá sa dá premeniť na šaty

a potom v Gruzínsku:

Multifunkčné slow fashion šaty z organickej bavlny

Anastasia mala multifunkčné šaty vyrobené na mieru z organickej bavlny. Je to veľmi príjemný ľahký materiál, ktorý navyše po vypraní pekne vonia. Neviem, čím to je, ale prala som ho pred spracovaním bez pracieho prostriedku, bez aviváže a všimla som si, že vonia trochu ako detské veci. Stretli ste sa s tým už?

Do sveta v multifunkčných šatách sa vybrala aj Slovenka Dominika. Bohužiaľ jej cestou na dovolenku letecká spoločnosť stratila batožinu. Našťastie sa nakoniec našla, avšak bola jej doručená až nejaký čas po príchode na Slovensko. Takže na výlete nemala čo na seba. Dievčatá, ak si multifunkčné šaty dáte na seba už pred vstupom na letisko, máte zaručené, že v prípade straty kufra, budete mať nasledujúce dni určite čo nosiť… síce celý čas tie isté šaty, ale každý deň na iný spôsob.

Variabilné šaty na cestovanie naľahko

(modelka Veronika Školová)

Najviac ma prekvapila zákazníčka, ktorá sa chystala na výlet do Indonézie, a keďže plánovala dlhé pešie výpravy s batohom na chrbte, napadlo jej, že si na internete vyhľadá nejaké oblečenie, ktoré sa dá obliecť na mnoho spôsobov. Začala googliť a narazila na multifunkčné šaty. Hľadala presne to, čo vyrábam. Síce fotku nemám, ale dobrý pocit, že niekto využije šaty presne tak, ako si predstavujem, je na neodfotenie.

Sukňa, z ktorej vzniknú šaty. Ako? Kliknite a dozviete sa viac.

(Kliknite na obrázok a zobrazí sa vám video ako tieto šaty fungujú. Na obrázku bývalá baletka Rita nad strechami Prahy)

Z komentárov, pripomienok a pozorovaní zákazníčok pri skúšaní šiat som prišla na mnoho skvelých nápadov, ako už existujúce šaty vytuningovať. Takže momentálne pracujem na updatovanej verzii, ktorú chcem otestovať v septembri v Kazachstáne. V podstate je už takmer hotová, vyzerá inak a možno budú čoskoro fotky 😉 Tak či tak, prvá verzia multifunkčných šiat je a bude vždy moja “simply the best” ♥♥♥ .

Mária Reváková / majoranka

Pridaj komentár

Letná dovolenka a eshop dočasne zatvorený. Vidíme sa v septembri :) Skryť